Itsepuolustus (Ju Jutsu & Parkour)

Where and when?

24.8.2019-31.5.2020

Every week La 13:00 - 16:00
Every week Ti 17:30 - 20:30

Muu toimipiste


 

Who for?

8 to 60 -year-olds

What does it cost?

5€ katso nettisivuimme

https://sites.google.com/site/liikanjitsu/liity-meihin

Registration

9.8.2019-31.5.2020

Kaikki treenitapahtumia ilmoitetaan joka tästä, Facebook'issa tai nettisivuissamme ·Nettisivun Kalenteri: https://sites.google.com/site/liikanjitsu/website-builder ·Facebook: Club page (tapahtumat, ilmoitukset ja keskustelua)

Paikkoja vapaana 15 / 15 (vapaat paikat/osallistujien maksimimäärä)

Varasijoja 2/2

Organizer

Lii-Kan Jitsu Seura ry

nettisivut

Facebook

liikanjitsu (aol.com)


Instruction available in the following languages

suomeksi sekä englanniksi

Oikea itsepuolustus ei ole sama kuin potku-nyrkeilua ja muita 'combat sports', aivan pain vastoin. Potku-nyrkeilua on yksilöllinen ja egocentrinen urheilu mutta, itsepuolustukseen kuuluu Aasialais kulturiaa ja nykyään myös meidän oma länsi-mailman arvoa ja sosiaaliset vaatimukset ja olosuhteet. Pääasiaa on konfliktien estaminen ja hallinta että sisältää monia taitoa, esm. käytöstä (etiketti), keskitystä, suvaitsevaisuus, kunnioittaminen/huomioon ottaminen, muista huolehtiminen (esm. turvallisuus harjoittelemassa), yhteistoiminnallinen oppiminen/yhteistyötä ja ystävälisiä kilpailua, seka käytönnölinen psykologia, rikollisuustiede, turvallisuus ja riskien hallinta yleisesti. Toisin kuin muut urheilut, nämä taidot ja mielen tilat ovat välittömän merkityksellisiä itsepuolustukeen ja eivät tapahdu sattumalta, vaan tahallisin suorien opetusten ja kokemusten kautta, modernilla pedagogilla. Harjoitteluhenkisyys ja ponnistelut ovat meille tärkeintä. Lyhyesti sanoen, pyrimme opettaa ’Life Skills for Life’.

Olemme tehneet Suomi 100 Liikkuva Koulu esittely (video) alaasteen Kalajärven koululaisille jo syyskuussa ja opetin äsken erikoistuneet Dynaamiset Liikunnanopetukset (video -7 mins) kaikkille yläkoululaisille Kalajärven koulussa jossa nyt ohjaan myös iltispuolustus konspti iltapäivän kerho torstaisin (klo 14-15:30) 1v-6v luokalaisille jota sisältää perus parkouria ja break-tanssia (pikakatsaus 2107 / pikakatsaus 2018) liikuvuuksen ja kuntoa varten.

Seuramme (Liikan Jitsu Club, Espoo ry), aikuikset kuin juniorit harjoittelee tällä hetkellä Kalajärvenkoulussa, Pohjois Espossa tiistaisin ja lauantaisin. Sen lisäksi pitämme sattunnaista erikois harjoittelua ja retkiä, esm. Parkour Keskukseen.

Harjoittelemme Lii-Kan Jitsu, jota on...

Ju Jutsu with the Taste of Kung Fu and the Touch of Kyusho.

Nykyisin koulun harjoittele Shorinjitsu että on Ju Jutsu, Kung Fu ja Kyusho yhdistelmä. Eli, KungFu-JuJutsu luonnollisempaan ja virtavampaan itsepuolustukseen tyyliin. Lii-Kan Jitsu on Shorinjitsu (ydin laji) jota täydentävät FMA, Parkour, ammatillinen turvallisuus ja riskienhallinta ja lisää.


Avoimet Päivät pitämme joka syyskuu ja tammikuu. Seuraavan on la 24.8.2019 klo 14:30-16:00

Ole rohkea! Ota yhteyttä ja liity meihin

Lisätietoja suomeksi saatte näistä linkista:

·Profiili suomeksi: https://sites.google.com/site/liikanjitsu/lii-kan-jitsu-profiili-suomeksi

·Julkisnäytöksiä: https://sites.google.com/site/liikanjitsu/home/public-demos

·Nettisivun Kalenteri: https://sites.google.com/site/liikanjitsu/website-builder

·Facebook: Club page (tapahtumat, ilmoitukset ja keskustelua)

. YouTube: http://www.youtube.com/user/chrissuli


From Jiu Jitsu and Kung Fu to Liikan Jitsu and Kyusho, and,

self-defense to personal security & risk management.

Effective and Realistic Training in a modern school for modern-day society.