Pelinkehityskerho: Gamedev-klubi

Where and when?

4.9.2019-20.5.2020

Muu toimipiste


 

Who for?

15 to 25 -year-olds

What does it cost?

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Organizer

Helsingin kaupunki, Nuorisopalvelut, Pelitoiminta

gamedevklubi(at)gmail.com


Instruction available in the following languages

suomi ja englanti

Syyskauden aloituksesta ilmoitamme mahdollisimman pian (4.9. aloitus on suuntaa-antava ja saattaa muuttua!)

Gamedev-klubi on 15 - 25 v. nuorille pelintekijöille tarkoitettu kokoontumispaikka, jossa tehdään digitaalisia ja muunlaisia pelejä erilaisia ohjelmia ja työkaluja käyttäen. Pelejä tehdään itsenäisesti tai pienryhmissä, joissa osa toimii koodaajina, osa graafikoina ja musiikin tekijöinä ja osa toimii esimerkiksi designereina. Klubi kokoontuu keskiviikkoisin Pelikeskus Scoren tiloissa.

Toimintaa ohjaavat pelialan ammattilaiset ja nuoriso-ohjaajat. Aiempi kokemus pelien tekemisestä tai siihen liittyvistä asioista, kuten kuvankäsittelystä tai jostakin ohjelmointikielestä on hyödyksi. Jos mitään aiempaa kokemusta ei löydy, toimintaa ohjaavat ammattilaiset antavat mielellään vinkkejä alkuun pääsemiseksi ja aloittelijoille järjestetään tutoriali-opetusta erikseen annettuina aikoina. Uudet kävijät ilmoittautuvat etukäteen sähköpostilla: gamedevklubi(at)gmail.com.

Pelinkehittäminen vaatii sitoutuneisuutta ja omaa aktiivisuutta, joten toivomme, että klubilla kävijät pystyisivät sitoutumaan toimintaan ja pystyvät itsenäiseen asioiden opetteluun ja työskentelyyn ja toimimiseen muiden kanssa. Lisäksi englannin kielen osaaminen on olennaista.

Toiminta on ilmaista.

Lisätietoja klubin kotisivuilta: http://gamedevclub.munstadi.fi/