Peliohjelmointileiri edistyneet (9 - 13v.), Scratch

Missä ja milloin?

4.6.2018-8.6.2018

Exactum, Helsingin Yliopiston tietojenkäsittelytieteenlaitos

Gustaf Hällströmin katu 2B
00560 Helsinki

Kenelle?

9–13 -vuotiaat

Mitä maksaa?

90€

Ilmoittautuminen

1.3.2018 08:00-11.5.2018 21:00

Huom! Huoltajan henkilötiedot ovat pakolliset ilmoittautumisen yhteydessä. Leirit ovat tarkoitettu ainoastaan pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) asuville lapsille ja nuorille.

Ilmoittautuminen päättynyt

Järjestäjä

Helsingin kaupunki, Nuorten palvelut. Helsingin Yliopisto, Tietojenkäsittelytieteenlaitos, Linkki.

ari.huotari(at)hel.fi, 040 674 8018


Ohjausta seuraavilla kielillä

suomi

Peliohjelmointileiri edistyneemmille pelintekijöille (9 - 13v.):

Huom! Ikäraja muuttunut aiemmin ilmoitetusta. Tästä ei aiheudu muutoksia ohjelmaan tai leirille valmiiksi ilmoittautuneille!

Leirillä syvennytään peliohjelmointiin Scratch-ohjelmalla ja opitaan tekemään monimutkaisempia pelejä. Tämä leiri soveltuu nuorille, jotka ovat käyneet aloittelijoiden peliohjelmointileirin tai joille ohjelmointi Scratchilla on jo tuttua. Ennen leiriä osallistujan tulee osata itsenäisesti tehdä Scratch-ohjelmalla keräilypeli. Jos pelin tekeminen ei itsenäisesti onnistu, suosittelemme kertaamista aloittelijoiden leirillä. Leirin jälkeen osallistujilla on tarvittavat tiedot ja taidot varsin monipuolisten pelien tekemiseen. Leiri on päiväleiri maanantaista perjantaihin klo 10.00 - 15.00. Leirillä on ruokailu.

Päiväleirin tavoitteista:

Peliohjelmointileirin tarkoituksena on syventyä pelien ohjelmointiin ja antaa osallistujille pelien tekemiseen liittyvää ymmärrystä ja osaamista. Leirillä käytetään avoimen lähdekoodin ohjelmia, jotka on mahdollista ottaa käyttöön myös kotikoneelle ilman erillistä maksua.

Leirillä käytettävät ohjelmat:

Scratch