Alakouluikäisten teatteriryhmä

Where and when?

4.9.2018-12.5.2020

Saunalahden koulu

Brinkinmäentie 1
02330 ESPOO

Who for?

7 to 12 -year-olds

What does it cost?

Varausmaksu 90 euroa vähennetään lukukausimaksun hinnasta syksyllä.

Registration

1.5.2019-1.9.2019

Ilmoittautumiset ovat sitovia yhdelle lukukaudelle kerrallaan. Ilmoittautuminen jatkuu sitovana keväälle 2019 mikäli ilmoittautumista ei peruta kirjallisesti (sähköposti savelmetsa@gmail.com riittää) 30.11.2018 mennessä. Paikat ryhmään varataan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli et halua käyttää oheista ilmoittautumislomaketta niin ilmoittaudu suoraan sähköpostitse savelmetsa@gmail.com. Tervetuloa!

Organizer

Sävelmetsä

www.savelmetsa.fi

musiikkikoulu@savelmetsa.fi


Instruction available in the following languages

suomi, (englanti)

Teatteri- ja ilmaisutaitoryhmät Saunalahden koululla tiistaisin syyslukukaudella 2019:

1-2-luokkalaiset kello 17.10-18.00
3-4-luokkalaiset 18.10-19.00
4-6-luokkalaiset kello 19.10-20.00


Teatteri- ja ilmaisutaitoryhmässä käytetään menetelminä sekä improvisaatioteatteria että pieniä näytelmiä ja annetaan lapsille mahdollisuus omaan luovaan työskentelyyn ja esitysten ideointiin mukavissa pienissä ryhmissä, jolloin jokainen lapsi saa myös yksilöllistä ohjausta. Ryhmä on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille ja ryhmän toteutuksessa otetaan huomioon oppilaiden omat toiveet. Lukukaudessa on 14 opetuskertaa ja lukukauden hinta on 280 euroa sis. alv. 24%. (Oppilaiden mahdollisista poissaoloista johtuvia kertoja ei korvata erikseen. Opettajan poissaollessa opetuskerta siirretään lukukauden loppuun tai käytetään sijaisopettajaa.)

Pääsyvaatimuksena ryhmään on kyky noudattaa sanallisia ohjeita ikätasoa vastaavalla tavalla niin, että ryhmässä pysyy yllä työrauha. Ryhmään otetaan 4-6 lasta.

Ryhmää vetää innostava näyttelijä Tytti Junna, joka on ohjannut lapsiryhmiä, näytellyt elokuvissa lisäksi Tytti toimii lisäksi myös radiojuontajana. Tervetuloa ryhmään! Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla musiikkikoulu@savelmetsa.fi. Liitäthän mukaan lapsen iän, puhelinnumerosi ja postiosoitteenne.

Katso lisätietoja toiminnastamme sivuilta www.savelmetsa.fi.

Ilmoittautumalla hyväksyt seuraavat ilmoittautumisehdot:

1) Ilmoittautumiset ovat sitovia ja edellyttävät koko lukukausimaksun maksamista. Oppilaan poissaoloista johtuvia kertoja ei korvata erikseen. Opettajan ollessa poissa käytämme joko sijaista tai siirrämme tunnin myöhemmäksi.

2) Tiedotamme pääosin sähköpostitse, joten seuraattehan sähköpostejanne. Tiedonkulun varmistamiseksi huolehtikaa myös, että meillä on sekä ajankohtaiset sähköposti-, että postiosoitteenne sekä puhelinnumeronne. Yllättävät muutokset edellisenä ja samana päivänä tiedotamme tekstiviestitse.

3) Lukukausimaksu (280 euroa) laskutetaan yhdessä erässä lukukauden alussa ja lasku lähetetään sähköpostitse. Varausmaksu (90 euroa) vähennetään lukukausimaksun hinnasta. Jos toivotte laskutusta useammassa erässä on se mahdollista, tällöin laskutuslisä on 10 euroa / ylimääräinen erä.

4) Ilmoittautuminen on sitova lukukaudeksi kerrallaan ja kevätlukukaudelle ei tarvitse ilmoittautua erikseen - ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti samoin ehdoin keväällä jos tuntien lopettamisesta ei ilmoiteta kirjallisesti sähköpostilla 30.11. mennessä.

5) Ryhmään osallistuvan lapsen pitää pystyä noudattamaan sanallisia ohjeita ja keskittymään ryhmässä niin, että muiden oppilaiden opetus ei häiriinny.