Harrastushaku - Harrastushaku - Toimittajaksi Korkeasaaren Kissojen öihin

Toimittajaksi Korkeasaaren Kissojen öihin

Missä ja milloin?

16.8.2017-8.9.2017

Hapen mediatoiminnat - Nuorten Media

Sörnäisten rantatie 31
00500 Helsinki

Kenelle?

15–25 -vuotiaat

Mitä maksaa?

Ilmoittautuminen

Ei ilmoittautumisaikoja

Järjestäjä

HattuMedia

Nuorten toimintakeskus Happi

Sörnäisten rantatie 31

00500 Helsinki


Ohjausta seuraavilla kielillä

suomi, englanti

Mitä eläimiä Korkeasaaressa asustaa? Kuinka saaren eläimiä hoidetaan, mitä ja milloin ne syövät ja miten taataan se, että eläinten arki on virikkeellistä ja mukavaa? Entä ketä ovat saaressa työskentelevät ihmiset ja mistä heidän arkensa koostuu? Lähde ottamaan selvää!

Korkeasaaren suositut Kissojen yöt järjestetään tänä vuonna perjantaina 1. syyskuuta sekä viikkoa myöhemmin, perjantaina 8. syyskuuta. Tänä vuonna HattuMedian toimitus suuntaa paikan päälle raportoimaan tapahtumien kulusta sekä kaivamaan just sulle tietoa siitä, millaista elämä Korkeasaaressa on.

Etsimme tapahtumatoimitustiimiimme innokkaita haastattelijoita, kuvaajia, somettajia ja editoijia, jotka ovat valmiita sukeltamaan Korkeasaaren meininkiin. Voit osallistua joko toiseen tai molempiin Kissojen öistä. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta median tekemisestä, sillä me autamme sinut alkuun!

Toimitustiimin ensimmäinen suunnittelutapaaminen järjestetään keskiviikkona 16. elokuuta kello 17 alkaen Korkeasaaressa. Lisätietoa paikasta ja paikalle saapumisesta saat lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

Elina Mäyrä, mediatuottaja
elina.mayra(a)hel.fi
, 040 334 6752

(Huom! Kesälomalla 10.–31.7.2017)

hattumedia.munstadi.fi