Harrastushaku - Harrastushaku - Happi Kino -lyhytelokuvatyöpaja

Happi Kino -lyhytelokuvatyöpaja

Missä ja milloin?

7.8.2017-12.8.2017

Hapen mediatoiminnat - Nuorten Media

Sörnäisten rantatie 31
00500 Helsinki

Kenelle?

15–25 -vuotiaat

Mitä maksaa?

40€ Osallistumismaksu pitää sisällään toiminnan ohjauksen, kuvauskaluston ja editointitilojen käytön sekä yhden lämpimän aterian jokaisena leiripäivänä

Ilmoittautuminen

6.6.2017-3.8.2017

Ilmoittautuminen päättynyt

Järjestäjä

Hapen mediatoiminnot

Nuorten toimintakeskus Happi

Sörnäisten rantatie 31

00500 Helsinki


Ohjausta seuraavilla kielillä

suomi, englanti, ruotsi, venäjä, arabia

Hapen mediatoiminnot järjestää elokuussa viikon mittaisen mediatyöpajan, jonka aikana toteutetaan lyhytelokuvia ideoista valkokankaalle.

Happi Kino -työpaja mukailee kansainvälistä Kino Kabaret -menetelmää, jonka ideana on luoda elokuvia yhteisöllisesti ja nopealla tahdilla. Voit toimia elokuvissa juuri siinä roolissa kuin itse haluat: ohjaajana, näyttelijänä, kuvaajana, äänittäjänä, tuottajana, maskottina tai kokeilla viikon aikana useampaa eri roolia. Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta median tekemisestä, sillä saat apua muilta osallistujilta sekä ammattitaitoisilta ohjaajilta. Happi Kino ei ole kilpailu, vaan mahdollisuus tehdä ja oppia!

Työpaja järjestetään nuorten toimintakeskus Hapessa HattuMedian ja Studio1:n tiloissa 7.–12. elokuuta 2017. Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona elokuvia kuvataan kello 10–20 välillä, ja loppuviikon editointipäivinä toiminta on iltapainotteista. Happi Kino huipentuu lauantai-iltana kulttuurikeskus Gloriassa järjestettävään kaikille avoimeen ensi-iltanäytökseen.

Työpajan kohderyhmä ovat 15–25-vuotiaat, ja mukaan mahtuu 30 osallistujaa.

Happi Kino järjestetään yhteistyössä Euphoria Borealis ry:n kanssa, jolla on pitkä kokemus kansainvälisten Kino Kabaret -tapahtumien järjestämisestä.

Lisätietoa antavat:

Jens-Peter Cavonius
vastaava tuottaja, Hapen mediatoiminnot
jens-peter.cavonius(a)hel.fi, 040 661 4996

Elina Mäyrä
mediatuottaja, HattuMedia
elina.mayra(a)hel.fi,
 040 334 6752