Harrastushaku - Harrastushaku - Peliohjelmointileiri edistyneet (Scratch), 11 - 15v.

Peliohjelmointileiri edistyneet (Scratch), 11 - 15v.

Missä ja milloin?

19.6.2017-22.6.2017

Exactum, Helsingin Yliopiston tietojenkäsittelytieteenlaitos

Gustaf Hällströmin katu 2B
00560 Helsinki

Kenelle?

11–15 -vuotiaat

Mitä maksaa?

90€

Ilmoittautuminen

3.4.2017 12:00-28.5.2017 22:00

Ilmoittautuminen päättynyt

Järjestäjä

Pelitalo ja Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteenlaitos (Linkki resurssikeskus)

Ari Huotari (nuoriso-ohjaaja), ari.huotari(at)hel.fi, 040 674 8018


Ohjausta seuraavilla kielillä

Suomi

Peliohjelmointileiri edistyneemmille (Scratch-jatkoleiri), 11 - 15 vuotiaille:

Leirillä syvennytään peliohjelmointiin Scratch-ohjelmalla ja opitaan tekemään monimutkaisempia pelejä. Tämä leiri soveltuu nuorille, jotka ovat käyneet aloittelijoiden peliohjelmointileirin tai joille ohjelmointi Scratchilla on jo tuttua. Ennen leiriä osallistujan tulee osata itsenäisesti tehdä Scratch-ohjelmalla keräilypeli. Jos pelin tekeminen ei itsenäisesti onnistu, suosittelemme kertaamista aloittelijoiden leirillä. Leirin jälkeen osallistujilla on tarvittavat tiedot ja taidot varsin monipuolisten pelien tekemiseen. Leiri on päiväleiri maanantaista torstaihin klo 10 - 15. Leirillä on ruokailu. Leiri järjestetään Helsingin Yliopiston Kumpulan kampuksella (Gustaf Hällströminkatu 2B, Exactum).

Päiväleirin tavoitteista:

Peliohjelmointileirin tarkoituksena on syventyä pelien ohjelmointiin ja antaa osallistujille pelien tekemiseen liittyvää ymmärrystä ja osaamista. Leirillä käytetään avoimen lähdekoodin ohjelmia, jotka on mahdollista ottaa käyttöön myös kotikoneelle ilman erillistä maksua.

Leirillä käytettävät ohjelmat:

Scratch

Huom! Huoltajan täydelliset henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä ovat pakolliset. Leirit ovat tarkoitettu ainoastaan pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) asuville lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen ainoastaan Harrastushaun sivuston kautta. Emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.