Harrastushaku - Harrastushaku - Peliohjelmointileiri aloittelijat (Scratch) 9 - 12v.

Peliohjelmointileiri aloittelijat (Scratch) 9 - 12v.

Missä ja milloin?

5.6.2017-9.6.2017

Exactum, Helsingin Yliopiston tietojenkäsittelytieteenlaitos

Gustaf Hällströmin katu 2B
00560 Helsinki

Kenelle?

9–12 -vuotiaat

Mitä maksaa?

90€

Ilmoittautuminen

3.4.2017 12:00-30.4.2017 12:00

Huomioittehan, että meillä on myös tarjolla toinen aloittelijoiden peliohjelmointileiri (Scratch) 12. - 16.6., joka on suunnattu 11 - 15 vuotiaille.

Ilmoittautuminen päättynyt

Järjestäjä

Pelitalo ja Helsingin Yliopiston tietojenkäsittelytieteenlaitos (Linkki resurssikeskus)

Ari Huotari (nuoriso-ohjaaja), ari.huotari(at)hel.fi, 040 674 8018


Ohjausta seuraavilla kielillä

Suomi

Peliohjelmointileiri aloittelijoille (9- 12 v.):

Leirillä harjoitellaan peliohjelmointia Scratch-nimisellä visuaalisen ohjelmoinnin ohjelmalla sekä tutustutaan uusiin ihmisiin ja pidetään hauskaa. Leirin jälkeen osallistujat osaavat tehdä yksinkertaisia pelejä, joita voi pelata kaverin kanssa. Leiri on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka eivät ole koskaan ohjelmoineet tai vasta-aloitteleville Scratch-ohjelmoijille. Leiri on päiväleiri maanantaista perjantaihin klo 10.00 - 15.00. Leirille kuuluu ruokailu. Leiri järjestetään Helsingin Yliopiston Kumpulan kampuksella (Gustaf Hällströminkatu 2B, Exactum).

Päiväleirin tavoitteista:

Peliohjelmointileirin tarkoituksena on tutustua pelien ohjelmointiin ja antaa osallistujille pelien tekemiseen liittyvää ymmärrystä ja osaamista. Leirillä käytetään avoimen lähdekoodin ohjelmia, jotka on mahdollista ottaa käyttöön myös kotikoneelle ilman erillistä maksua.

Leirillä käytettävät ohjelmat:

Scratch (https://scratch.mit.edu/)

Huom! Huoltajan täydelliset henkilötiedot ilmoittautumisen yhteydessä ovat pakolliset. Leirit ovat tarkoitettu ainoastaan pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) asuville lapsille ja nuorille. Ilmoittautuminen ainoastaan Harrastushaun sivuston kautta. Emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostitse tai puhelimitse.