Harrastushaku - Harrastushaku - Peliohjelmointileiri edistyneemmille pelintekijöille (13 - 17v. Java-leiri)

Peliohjelmointileiri edistyneemmille pelintekijöille (13 - 17v. Java-leiri)

Missä ja milloin?

13.6.2016-17.6.2016

Pelitalo

Sörnäisten rantatie 31
00500 Helsinki

Kenelle?

13–17 -vuotiaat

Mitä maksaa?

90€

Sisältää ruokailun ja ohjauksen

Ilmoittautuminen

9.2.2016 09:00-26.5.2016 12:00

Huom! Yksi nuori voi ilmoittautua vain yhdelle Pelitalon leirille. Varsinainen ilmoittautumisaika päättyy 31.3., jonka jälkeen voi ilmoittautua myös muille Pelitalon leireille halutessaan, mikäli niillä on tilaa.

Ilmoittautuminen päättynyt

Järjestäjä

Ari Huotari
ari.huotari@hel.fi, 040 674 8018


Ohjausta seuraavilla kielillä

Suomi

Pelinkehitysleiri edistyneemmille pelintekijöille (Java-leiri 13 - 17v.):

Leirille voi nyt ilmoittautua myös Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevat nuoret!


Leirillä käydään aluksi nopeasti läpi Scratch visuaalinen ohjelmointikieli, jonka jälkeen siirrytään haastavampaan Java-ohjelmointiin. Leiri soveltuu nuorille, jotka ovat aiemmin osallistuneet Pelitalon haastavammille ohjelmointileireille tai ovat muuten ohjelmoineet aiemmin/ovat perehtyneet aiheeseen. Leirille osallistuminen vaatii kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja laajojen kokonaisuuksien hallintaan. Leirin jälkeen osallistujat osaavat tehdä yksinkertaisia pelejä, ymmärtävät ohjelmoinnin oleellisimmat peruskäsitteet, sekä voivat jatkaa ohjelmoinnin harjoittelua ja pelien tekemistä omatoimisesti. Leiri on päiväleiri maanantaista perjantaihin klo 10.00 - 15.00. Leirillä on ruokailu.

Päiväleirin tavoitteista:

Pelinkehitysleirin tarkoituksena on tutustua pelien ohjelmointiin ammattimaisella ohjelmointikielellä ja antaa osallistujille pelien tekemiseen liittyvää ymmärrystä ja osaamista. Leirillä käytetään avoimen lähdekoodin ohjelmia, jotka on mahdollista ottaa käyttöön myös kotikoneelle ilman erillistä maksua.

Leirillä käytettävät ohjelmat/työkalut:

Scratch, NetBeans, Java+libGDX

Huom! Huoltajan henkilötiedot ovat pakolliset ilmoittautumisen yhteydessä. Leirille voivat ilmoittautua nyt myös Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevat nuoret.