Pelinkehityskerho: Gamedev-klubi

Where and when?

5.9.2018-22.5.2019

Muu toimipiste


 

Who for?

15 to 25 -year-olds

What does it cost?

Registration

Ei ilmoittautumisaikoja

Organizer

Ari Huotari, Digitalents Helsinki -projekti

ari.huotari@hel.fi. 040 674 8018


Instruction available in the following languages

suomi ja englanti

Otamme mukaan uusia jäseniä syyskuussa 2018, joten ilmoittaudu mukaan: ari.huotari(at)hel.fi. Kaikki uudet haastatellaan ennen aloitusta. Klubi kokoontuu Oulunkylän nuorisotalon pelikeskus Scoressa keskiviikkoiltaisin.

Gamedev-klubi on 15 - 25 v. nuorille pelintekijöille tarkoitettu kokoontumispaikka, jossa tehdään digitaalisia ja muunlaisia pelejä erilaisia ohjelmia ja työkaluja käyttäen. Pelejä tehdään itsenäisesti tai pienryhmissä, joissa osa toimii koodaajina, osa graafikoina ja musiikin tekijöinä ja osa toimii esimerkiksi designereina.

Toimintaa ohjaavat pelialan ammattilaiset ja ohjaajat. Aiempi kokemus pelien tekemisestä tai siihen liittyvistä asioista kuten kuvankäsittelystä tai jostakin ohjelmointikielestä on hyödyksi. Jos mitään aiempaa kokemusta ei löydy, toimintaa ohjaavat ammattilaiset antavat mielellään vinkkejä alkuun pääsemiseksi ja aloittelijoille järjestetään Gamemaker 2 tutoriali-opetusta erikseen annettuina aikoina. Uudet kävijät ilmoittautuvat etukäteen sähköpostilla: ari.huotari(at)hel.fi.

Pelinkehittäminen vaatii sitoutuneisuutta ja omaa aktiivisuutta, joten toivomme, että klubilla kävijät pystyisivät sitoutumaan toimintaan ja pystyvät itsenäiseen asioiden opetteluun ja työskentelyyn ja toimimiseen muiden kanssa. Lisäksi englannin kielen osaaminen on olennaista.

Toiminta on ilmaista.

Lisätiedot: http://gamedevclub.munstadi.fi/ ja ari.huotari@hel.fi